Leje af sognegården

Sognegårdens lokaler er vel­egnede til sammenkomster i an­ledning af barnedåb, mindesamvær, kon­firmation, bryllup, runde fødselsdage og andre mærkedage. Lokalerne kan også danne ramme om kurser, undervisning, møder, foredrag og seminarer.

Den store sal består af 3 sektio­ner. De kan lejes som én samlet stor, smuk sal. Man kan også leje én eller to sektioner. Se billeder nedenfor. Der er borde, stole, service og glas til ca. 100 personer. Køkke­net er et anretterkøkken.

Priserne fremgår nedenfor.

Alle henvendelser om leje af sognegårdens lokaler rettes til

Kirketjener Jesper Bundgaard
Margrethevej 7B
2900 Hellerup
+45 60434704
udlejning@hellerupkirke.dk

Nøgler vedr udlejning SKAL afhentes på kirkekontoret i åbningstiden.

PRISER TIMEBASIS WEEKENDTILBUD
Leje af 1 sektion 250 kr. per time 4000 kr. per dag
Leje af 2 sektioner 450 kr. per time 5000 kr. per dag
Leje af 3 sektioner 650 kr. per time 6000 kr. per dag
Køkken 500 kr. i alt inkluderet
Depositum 1000 kr. 1000 kr.
Tilsynsvagt kl. 23–03 1000 kr.
Tidsfristdepositum 5000 kr.

Rengøring er inkluderet.

WEEKENDTILBUD

Weekendtilbuddet gælder ved leje fredag, lørdag eller søndag og træder i kraft, når den samlede timeleje overstiger weekend­tilbuddet. Lokalerne er tidligst til rådighed på dagen kl 08 og skal forlades senest kl 03.

Ved leje fredag eller lørdag nat betales betales 1000 kr for en tilsynsvagt kl 23–03 af hensyn til sognegårdens brugere, naboer og forsikring. Desuden betales et tidsfristdepositum på 5.000 kr for at sikre, at gæsterne forlader sognegården kl 02 og lejerne kl 03, og såfremt det ikke sker, tilbageholdes hele beløbet.

Husk at beregne tid til både forberedelse, selve arrangementet og op­rydning.

KAFFE EFTER BISÆTTELSE OG BEGRAVELSE

Når sognegården lejes til en sammenkomst efter bisættelse eller begravelse i kirken, kan der - hvis personalet har tid - tilkøbes kaffe og the til 35 kr pr kuvert (minimum 10 kuverter). Aftale herom kan kun træffes med kirketjener Jesper Bundgaard på 60434704.