Herunder kan du læse om kirkens mange aktiviteter for voksne.

Mellem Himmel og Bord

Mellem Himmel og Bord er korte og stemningsfulde aftengudstjenester med lidt færre ord og lidt mere musik. Bagefter er der aftensmad og uformel samtale i godt selskab. Gudstjenesten har et tema, som også kan drøftes ved bordene.

Vi byder på et måltid mad og en kop kaffe for 50 kr. Tilmelding til kirkekontoret 39 62 11 41 eller hellerup.sogngentofte@km.dk.

Sorggruppe

Der er jævnligt sorggrupper i Hellerup Kirkes for mennesker, der har mistet deres ægtefælle/samlever ved dødsfald indenfor de seneste 1½ år.
Sorggruppen mødes i alt fem gange med to-tre ugers mellemrum. Hver gang slutter vi af i kirken med 10 minutters samvær, hvor der er mulighed for at tænde et lys og mindes dem, vi har mistet.
Sorggrupperne ledes af sognepræst Christine Gjerris.
For at sikre, at tilbuddet passer til den enkelte, er det nødvendigt med en personlig samtale med sognepræst Christine Gjerris, inden optagelse i gruppen.
Christine Gjerris kontaktes på 2939 0595 eller chg@km.dk.

HøjskoleOnsdage

HøjskoleOnsdage er inspirerende og hyggelige eftermiddage med foredrag og samtale til debat og eftertanke.

Altid den første onsdag i måneden (undtagen om sommeren).

Se de aktuelle arrangementer i kalenderen.

Tilmelding er ikke nødvendig.
Kaffen med brød 20 kr.

Filmklubben

Menighedsplejens filmklub med filmeksperten, tidligere højskoleforstander, Erling Christiansen, som engageret introducerer månedens film og lægger op til samtale.

Filmklubben mødes den 3. onsdag i hver måned (september-maj) kl 14-16.30.

Det er gratis at være medlem af filmklubben.

Tilmelding er ikke nødvendig

Kaffe med brød 20 kr.

Oplevelsesture

Den anden onsdag hver måned kan du tage med ud og besøg interessante steder i Hellerup og omegn. Alle ture er gratis og begynder i Hellerup Sognegård kl 12:45.

Deltagerne skal selv medbringe lovlig rejsehjemmel i form af rejsekort, klippekort eller pensionstkort. Tilmelding er ikke nødvendig.

Æseløre

I læsekredsen Æseløre, som holder til i sognegården, mødes vi en gang om måneden og diskuterer og udveksler læseoplevelser om månedens bog. Vi læser megen forskellig litteratur – fra Puk Damsgaard til William Shakespeare. Deltagerne vælger selv indholdet, i  samarbejde med kirke- og kulturmedarbejderen.

Der læses højt, diskuteres og forundres.  Det kræver ingen forudsætninger at deltage, ud over lysten til at læse bøger, og være med i et fællesskab om dette.

Hver gang er der lidt brød, ost, pølse og et glas vin på menuen. Deltagerne organiserer selv indkøb og betaling omkring maden.

Mennesker med handicap er naturligvis velkomne i læsekredsen. Vi bruger teleslyngeanlæg af hensyn til hørehæmmede. Derfor er det en forudsætning for deltagelse, at man er indstillet på at bruge anlægget, og tale én ad gangen.

Skriv til kirke- og kulturmedarbejder Sita Hessing, hvis du er interesseret i at deltage. Der er et begrænset antal pladser.

sita@hellerupkirke.dk eller ring på 24 98 05 53. Træffes tirsdage, onsdage og torsdage.