Konfirmation 2022

Udgivet tir d. 26. jan 2021, kl. 00:00

Der er kun et begrænset antal ledige pladser. Hvis du er tilflytter eller dit barn af en anden grund ikke er tilmeldt endnu, bedes du udfylde denne tilmeldingsformular og krydse af ved ønsket konfirmationsdato. Vi HAR ledige pladser, men vi har først overblik over de ledige pladser i slutningen af august. Vi kontakter jer, så snart vi kan.

Der bliver konfirmation følgende dage i 2022:

13. maj
14. maj - ingen ledige pladser
15. maj

Vi danner hold efter den ønskede konfirmationsdato (ikke efter skoler og klasser), da vi har konfirmander fra mange forskellige skoler. Vi kan først oplyse klokkeslæt, når vi kender det endelige antal konfirmander.

For at blive konfirmeret i Hellerup Kirke skal man
- gå i 8. klasse i skoleåret 2021-22 og
- bo i Hellerup Sogn
- eller være elev på en skole i Hellerup Sogn
- eller være døbt i Hellerup Kirke
Alle andre henvises til bopælssognet.

Tilmelding: Konfirmandtilmelding 2022

Tilmeldingsfrist 28. maj 2021 - tilmelding kan ske senere, men vi kan i så fald ikke garantere den ønskede dato.

Konfirmationsforberedelsen finder sted september til april enten tirsdag eller torsdag kl 14.30-16.  Vi kan først oplyse ugedag, når vi kender det endelige antal konfirmander.

Bekræftelse og praktisk info sendes på mail i slutningen af juni.