Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Samtalesalon

Dato
Onsdag d. 8. september 2021, Kl. 18:00 til kl. 20:00
Sted
Hellerup Kirkes Sognegård, Margrethevej 7B, 2900 Hellerup
Medvirkende
CG
Pris
50 kr

Hvad betyder begreber som ansvar, tillid og næstekærlighed? Hvad betyder begreberne for dig? Og hvad har kristendommen at sige om dem?

Ved samtalesalonerne mødes vi under hyggelige former og taler om begreber, som de færreste drøfter sammen i deres dagligdag.

Samtalesalonerne henvender sig til alle, der nysgerrige efter at tale om kristendommens værdier og grundbegreber. Det betyder ikke noget, om du er nybegynder eller om du på forhånd er fortrolig med kristendommens og kirkens sprog. Du skal blot have lyst til at udforske nogle af livets store spørgsmål sammen med andre mennesker, som du møder med åbenhed og venlighed. Samtalerne er struktureret, så vi kan holde os til emnet 

Vi mødes en aften en gang om måneden. Programmet er det samme hver gang: En kort introduktion til dagens begreb v/sognepræst Christine Gjerris. Derefter samtale om dagens begreb, mens vi spiser en bid mad sammen. Kl 20 går vi over i kirken og slutter af med en kort, stemningsfuld refleksionsgudstjeneste.

Datoerne er: 8. september, 13. oktober og 10. november kl 18.

Tilmelding til alle tre samtalesaloner til sognepræst Christine Gjerris på chg@km.dk senest 1. september. Hvis man ikke har tilmeldt sig det samlede forløb, er man velkommen til at kontakte kirkekontoret et par dage før hvert enkelt arrangement og høre, om der er en ledig plads.

Der er begrænset antal pladser.

Det koster 50 kr pr aften inklusiv lidt mad og drikke, som betales per gang.