Mellem Ord & Himmel

Hellerup Kirkes Sognegård, Margrethevej 7B, 2900 Hellerup
Christine Gjerris
50 kr

Mellem Ord & Himmel er en række samtalesaloner om livets eksistentielle og religiøse spørgsmål. Vi byder byder på dagens ret og kaffe og sødt, mens vi taler struktureret sammen ved bordene om dagens emne med udgangspunkt i en såkaldt samtalemenu.

Der er flydende ankomst mellem kl 17 og 17.30, hvor man kan sludre med hinanden om alt og ingenting med et glas i hånden. Vi får tildelt en plads ved et bord med 5-6 personer. Kl 17.30 holder Christine Gjerris et kort oplæg om dagens emne. Aftenen afsluttes med en kort og rolig gudstjeneste med lidt færre ord og lidt mere musik.

Tilmelding SENEST ugen før på kirkens hjemmeside eller til kirkekontoret 39621141 eller hellerup.sogngentofte@km.dk. Der er begrænset antal pladser.