T​ilmelding til konfirmation 2020 i Hellerup Kirke

Udgivet tir d. 23. apr 2019, kl. 11:32

Der bliver konfirmation følgende dage i 2020:
Fredag 8. maj (Bededag)
Lørdag 9. maj
Søndag 10. maj

Der er begrænset antal pladser til hver konfirmationsdato. Pladserne tildeles i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingsblanketterne. Alle plejer at få deres ønske opfyldt.

Vi har konfirmander fra mange forskellige skoler, og derfor dannes holdene efter konfirmationsdatoen og man går til præst sammen med dem, man skal konfirmeres med.

Tilmeldingsblanketten skal printes ud og afleveres på kirkekontoret mellem 21. maj kl 10 og 29. maj kl 13. Blanketten kan hentes på kirkekontoret eller ved at klikke her.

Vi bruger ikke elektronisk tilmelding, fordi vi har erfaring for, at mange tilmelder sig flere forskellige kirker og får plads på et hold uden nogensinde at møde op eller melde afbud. Det betyder spild af pladser, der kunne have været givet til andre.
Derfor bruger vi gammeldags, »håndholdte« papirtilmeldinger.

Der sendes fælles besked per mail om optagelse og information om holdstart inden sommerferien. Vi har ikke mulighed for at give individuel besked inden.

Konfirmationsforberedelsen finder sted fortrinsvis tirsdag eller torsdag eftermiddag fra 14:30 til 16:00 i perioden september til maj.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til kirkekontoret 39621141 hellerup.sogn.gentofte@km.dk.